Werkwijze

Hoe werkt dat nu, een nieuwe keuken kopen?
Het begint natuurlijk met het maken van plannen. U wilt de bestaand keuken gaan vervangen, hebt verhuisplannen of gaat nieuw bouwen. Waar moet je dan allemaal opletten bij het kopen van een keuken?
HR Keuken Totaal helpt u verder.

Rondkijken is fase 1. Op internet, in de showroom en bij vrienden en bekenden. U kunt een moodboard maken, plaatjes uitknippen, ideeën opschrijven. Een goede voorbereiding is ook belangrijk. U weet dan al aardig wat u wilt.

Offerte.
De volgende stap is een afspraak maken in onze showroom. Onze verkoper maakt dan alle tijd voor u vrij en bepreekt uw wensen, kijkt met u naar kleuren en materialen en vormt zo een beeld van uw toekomstige keuken. Het is handig als u bij dit gesprek ook de maatvoering van de keuken bij u heeft. Dat hoeft echt niet op de millimeter nauwkeurig want HR Keuken Totaal komt altijd de keuken bij u inmeten, ook als u zelf monteert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Samen maken we het ontwerp van uw keuken dat we op een groot beeldscherm ook 3D projecteren. Zo kunt u direct uw nieuwe keuken zien. Ramen, deuren, vloer, plafonds en wanden….. het is alsof u thuis in uw keuken staat. Fronten, werkbladen, grepen en apparatuur. U ziet het allemaal. Onze keukenadviseur begeleidt u bij de juiste keuze van materialen.

Direct beslissen over uw aankoop? Welnee, niet alles hoeft in 1 keer rond te zijn, mag wel natuurlijk. Neem rustig de tijd om alles nog eens goed te overdenken.  Het is veel belangrijker dat uw keuken naar uw zin is en al uw wensen vertaalt zijn naar een prachtig ontwerp. Dat u daar meerdere afspraken voor wilt maken is voor ons geen probleem.

En dan verder.
De offerte is een opdracht geworden. Onze afdeling orderverwerking neemt de keuken in behandeling. Er wordt een inmeetafspraak gemaakt zodat we de juiste maten kunnen opnemen. Aanpassingen kunnen dan nog steeds plaats vinden. De projectleider neemt alle werkzaamheden met u door en zorgt voor de montageplanning. En heeft u nog vragen? Bij HR Keuken Totaal heeft u 1 aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Daarna volgt de montage. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden duurt dit meestal 1 a 2 dagen tot een volle week als we ook alle overige werkzaamheden moeten uitvoeren. Uw verkoper kan u daarover alles vertellen.

Uw volgende stap na het lezen van deze informatie? Maak een afspraak in onze showroom of bel (0341-754736) als u misschien vragen heeft. U bent van harte welkom.