Over ons

HR Keuken Totaal: totaal in keukens

HR Keuken Totaal is opgericht door Hannah en Rob Bruyn. Samen met een team van verkopers en eigen monteurs zorgen zij voor de realisatie van uw droomkeuken. Van denkfase tot eindresultaat, alle facetten daartussen worden voor u verzorgd. Rob heeft 28 jaar ervaring in de keukenmontage. Hannah heeft de dagelijkse leiding voor de werkvoorbereiding, financiële administratie en de backoffice. Samen met hun team van zo’n 20 gedreven vakmensen staan zij voor u klaar. Wat ons onderscheidt? Onze totaalaanpak. Wij doen namelijk veel meer dan keukens verkopen en plaatsen. Van ontwerp tot en met montage en afwerking … wij zorgen ervoor. Ons streven is om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Onze keukens: Kwaliteit en degelijkheid

Wat uw budget ook is, u moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze keukens. Dat is de reden waarom wij hebben gekozen voor de keukens van Duitse topmerken. Duitse degelijkheid voor jarenlang probleemloos gebruik. Keuze uit honderden keukenfronten, van degelijk kunststof tot luxe lakwerk in de kleur van uw keuze.

Ons advies: advies op maat, zélfs bij u thuis

Wij gaan voor het beste resultaat. Dat begint bij een zorgvuldig advies. Wij zien nog te vaak dat een eerste keuze valt op een mooie aanbieding, bijvoorbeeld zonder installatiekosten of korting op apparatuur, maar waar de keuken achteraf van mindere kwaliteit blijkt te zijn, er niet goed nagedacht is over het ontwerp of de montage en afwerking ronduit slecht is uitgevoerd. Samen met u streven wij naar een optimale woonbeleving zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken. Onze keukenspecialist komt, indien gewenst, vrijblijvend bij u thuis. Hij bekijkt de situatie, neemt met u de mogelijkheden door en komt samen met u tot een op maat gemaakt persoonlijk advies, passend bij uw smaak en budget. Het resultaat is vaak verrassend anders. Ook in een kleine keukenruimte is vaak meer mogelijk dan u denkt. Ook vinden we een goed prijsbeleid van groot belang. Hiermee krijgt iedere klant de beste prijs. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op transparantie en eerlijkheid. Goede kwaliteit en een hoog servicelevel staan bij ons centraal.

Onze werkwijze: montage en afwerking in één hand

Montage, afwerking en service wordt bij ons uitgevoerd door eigen vakmensen. Inclusief elektra en leidingen, stucwerk, sauswerk en tegelwerk. Ook opslag en transport hebben we in eigen hand. Wij voeren het verpakkingsmateriaal van de keuken voor u af en de keukenruimte laten we netjes achter. U kunt direct genieten van uw nieuwe keuken.

HR Keuken Totaal is het zusterbedrijf van HR Montagegroep, specialist in het monteren en installeren van keukens voor particulieren, corporaties, collega-keukenbedrijven en binnenhuisarchitecten.

En wilt u de keuken zelf plaatsen, geen probleem, ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ook dan meten wij uw keuken in als u dat wenst.