Quooker op vakantie

MOET IK MIJN QUOOKER UITZETTEN ALS IK OP VAKANTIE GA?

Het is voordeliger om de Quooker uit te zetten als je langer dan 3 dagen op vakantie gaat, net als dat je de stekker van de televisie uit het stopcontact haalt. Je bespaart hiermee 5 cent per dag. Uitzetten gaat eenvoudig met de schakelaar in de vorm van een Q aan de bovenzijde van het reservoir. Bij de oudere reservoirs zit er rechts aan de achterkant van de rode kap, naast het stekkertje van het LED-snoertje, een schakelaar.

Als je weer thuis bent is het verstandig om de Quooker, voor dat je hem weer aanzet, een minuutje door te laten stromen. Sluit dan de kraan en zet de Quooker weer aan.

Boretti bbq’s

De stoere mannen bbq van Boretti koopt u ook bij HR Keuken Totaal. Wij zijn officieel dealer van de Boretti fornuizen en andere apparatuur. Deze fraaie bbq’s zijn uit voorraad leverbaar. En, wie nu een keuken koopt krijgt er eentje kado! Vraag naar de voorwaarden.

Molen Hulshorst te gast

Beide hebben ze raakvlakken, de keukenspeciaalzaak HR Keuken Totaal uit Harderwijk en de ambachtelijke Molen uit Hulshorst. “wat de molen maalt wordt ook veel gebruikt door thuisbakkers in de keuken”, aldus René van HR Keuken Totaal. En als vaste klant bij de molen was de uitnodiging om eens in de showroom van de keukenzaak uitleg te geven over de vele soorten meel en broodmixen gauw gemaakt.

“super leuk om de Molen eens te presenteren  aan het winkelend publiek in Harderwijk” zegt molenaar Kirsten Hoeke- van Dongen. “onze producten vinden de weg naar veel thuisbakkers in de regio, naast onze productie voor bakkers in de regio. Zo komen we eens op een andere manier in contact met de mensen die het bakken thuis een leuke hobby vinden”.

Op zaterdag 10 juni a.s. is de Molen uit Hulshorst aanwezig met een flink aantal van de ambachtelijk gemalen producten in de showroom van HR Keuken Totaal in de Luttekepoortstraat 10 in het centrum van Harderwijk. De producten zijn al verkrijgbaar vanaf 10:00 uur , de molenaar Kirsten is er vanaf ongeveer 13:00 uur (“de molen is ook open tot 12:00 “aldus Kirsten). Tot 16:00 uur kunnen thuisbakkers Kirsten dan het ‘hemd’ van het lijf vragen.

Ook zullen die dag de boeken van Levine van Doorne, één van Nederlands bekendste schrijfsters van boeken over broodbakken voor thuisbakkers, verkrijgbaar zijn.

Graag tot ziens!

Massief hout

Een massief houten front geeft een keuken een stoer karakter. En zo’n front hebben in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen om dit in naturel hout te laten uitvoeren of bijvoorbeeld gebeitst. En wilt u een kleurtje dan maakt u een keuze uit een van de 2.000 Ral kleuren.

Ook zijn de fronten er in meerdere uitvoeringen. Met of zonder extra rand in het binnenpaneel of een vlak paneel in houtfineer met zaagsnede. En die laatste hebben we dan ook weer in meerdere varianten. Wij vertellen u er graag meer over.

 

 

Reginox New York


De Reginox New York is een prachtig vormgegeven spoelbak. Mooie strakke vormen en toch voldoende rondingen om de spoelbak makkelijk schoon te houden. Zowel in de maat 40×40 als in 50×40 te zien in onze showroom.

Quooker flex

Als officieel Quooker dealer levert HR keukentotaal ook de nieuwste innovatie van Quooker, de Flex. De revolutionaire kraan van Quooker met uittrekbare slang. En natuurlijk kindveilig. De nieuwe Quooker FLEX is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Bijzonder veilig

Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Innovatief design

De Quooker FLEX is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken. De FLEX is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal.

Ook in een bestaande keuken zijn er vaak mogelijkheden de kraan te vervangen door een 3 in 1 kraan van Quooker. HR keukentotaal verzorgt de installatie en de montage graag voor u. Vraag gerust meer informatie.