Molen Hulshorst te gast

Beide hebben ze raakvlakken, de keukenspeciaalzaak HR Keuken Totaal uit Harderwijk en de ambachtelijke Molen uit Hulshorst. “wat de molen maalt wordt ook veel gebruikt door thuisbakkers in de keuken”, aldus René van HR Keuken Totaal. En als vaste klant bij de molen was de uitnodiging om eens in de showroom van de keukenzaak uitleg te geven over de vele soorten meel en broodmixen gauw gemaakt.

“super leuk om de Molen eens te presenteren  aan het winkelend publiek in Harderwijk” zegt molenaar Kirsten Hoeke- van Dongen. “onze producten vinden de weg naar veel thuisbakkers in de regio, naast onze productie voor bakkers in de regio. Zo komen we eens op een andere manier in contact met de mensen die het bakken thuis een leuke hobby vinden”.

Op zaterdag 10 juni a.s. is de Molen uit Hulshorst aanwezig met een flink aantal van de ambachtelijk gemalen producten in de showroom van HR Keuken Totaal in de Luttekepoortstraat 10 in het centrum van Harderwijk. De producten zijn al verkrijgbaar vanaf 10:00 uur , de molenaar Kirsten is er vanaf ongeveer 13:00 uur (“de molen is ook open tot 12:00 “aldus Kirsten). Tot 16:00 uur kunnen thuisbakkers Kirsten dan het ‘hemd’ van het lijf vragen.

Ook zullen die dag de boeken van Levine van Doorne, één van Nederlands bekendste schrijfsters van boeken over broodbakken voor thuisbakkers, verkrijgbaar zijn.

Graag tot ziens!