informatie

 

Keukens én keukenmontage bij HR Keuken Totaal in Harderwijk

Op zoek naar een nieuwe keuken? HR Keuken Totaal helpt u verder. Uw keukenopstelling recht, L opstelling of met een keukeneiland.  Degelijke kwaliteit A merk keukens.Een modern of een juist wat traditioneler uiterlijk. HR Keuken Totaal is dè keukenwinkel in Harderwijk en is u totaal van dienst. Een keuken levert HR keukentotaal op maat, waarbij we niet altijd gebonden zijn aan standaardmaten van fabrikanten. We verzorgen indien gewenst ook de complete montage en afwerking. Ook als u uw keuken wilt renoveren met bijvoorbeeld een nieuw werkblad, apparatuur of bijvoorbeeld een kokend waterkraan bent u bij ons aan het goede adres.

En als dat handig voor u is, doen we nóg meer

Keukenmontage en volledige afwerking van de ruimte

U kunt van A tot Z op ons rekenen. In geval van renovatie verwijderen we de oude keuken. We passen leidingwerk aan en verzorgen stuk- en tegelwerk. En ook doen we eventueel ook andere werkzaamheden in uw huis. Zoals het verlagen van stopcontacten of het laten installeren van een vorstvrije buitenkraan. En het mooiste is: we stemmen alle werkzaamheden zorgvuldig op elkaar af. U hoeft uw keuken dus maar heel kort te missen.

U geeft een persoonlijke tint aan uw keuken met de HR i-line keukens van HR Keuken Totaal.

Vrijwel onbeperkte keuze in kleur en vormgeving. Of u nu een strak hoogglans front kiest of een keuken met een landelijk karakter, u heeft de keuze uit vele tientallen fronten in een kleur naar keuze want u kiest daarbij uit meer dan 2.000 RAL kleuren. Lees meer…..

Ook leveren wij keukens van de merken :
 

 

 


Persoonlijk advies

Een keuken uitzoeken doe je niet zomaar. Onze keukenspecialist adviseert u er graag over. Op verzoek komt hij zelfs vrijblijvend bij u thuis om samen de wensen en mogelijkheden door te nemen. En bezoek vooral ook onze showroom. Hier krijgt u een goede indruk van de keukenmerken, onze keukenapparatuur én onze totaal-aanpak.

HR Keuken Totaal is een keukenbedrijf met diverse merken inbouwapparatuur als o.a. Aeg, Atag, Boretti, Bosch, Etna, Novy, Quooker, Pelgrim, Siemens.

    

Klik hier voor onze openingstijden.